home Meny close
menu Meny

KASUMI hamret, Kokkekniv 24cm

Varekode: ARO78024
KASUMI hamret, Kokkekniv 24cm. En spennende kniv som er preget av moderne japanske materialer. Den tette strukturen av huller gir kniven et unikt utseende og skiller den ut fra andre tradisjonelle japanske kniver. Kniven har et godt balansepunkt og formen på håndtaket gjør at kniven ligger godt i hånden.
kr kr 1 630,00

Lagerstatus: På lager

Kun 2 igjen

KASUMI hamret 24cm kokkekniv. En spennende kniv som er preget av moderne japanske materialer. Den tette strukturen av huller gir kniven et unikt utseende og skiller den ut fra andre tradisjonelle japanske kniver. Kniven har et godt balansepunkt og formen på håndtaket gjør at kniven ligger godt i hånden. Bruk av det hamrede stålet på knivenbladet gjør den litt tyngre og kraftigere.

Knivblad

Knivblad er delt i to - Øverste 2/3 del består av hamret stål i tett mønster, og nederste 1/3 del bestående av sandblåst stål. I midten er det lagt et VG-10 kjernestål.
Knivbladets hardhet: 59 - 60 rockwell
Knivbladets tykkelse: 2,0 mm
VG-10 består av Molybden 0,9 - 1,1% | Vanadium 0,1 - 0,3% | Krom 14,5 - 15,5% | Mangan 0,5% | Kullstoff 0,95 - 1,05%

Håndtak

Svart håndtak i moderne materiale (POM) med lang holdbarhet og antibakteriell virkning. 2 gjennomgående nagler og smidd bolster på gjennomgående tang. Bolster = Metalovergangen mellom knivblad og håndtaket - Bolster på kniven beskytter håndtaket.

Vedlikehold

Kniven har to slipefaser og må som alle kniver vedlikeholdes. Dette gjør du best med enten en Keramisk Brynestav eller SPYDERCO Tri-Angle Sharpmaker.
Kniven har best av vanlig såpevann og oppvaskbørste. Bør ikke vaskes i oppvaskmaskinen.

Tilleggsinformasjon

Varekode ARO78024
Produsent Kasumi

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg