home Meny close
menu Meny

Epleskreller

Varekode: TEL4228
Et genialt og robust verktøy for de som er glade i epler. Epleskrelleren både skreller, skjærer i skiver og tar ut kjernehuset i èn og samme operasjon.
kr kr 460,00

Et genialt verktøy for de som er glade i epler. Epleskrelleren både skreller, skjærer i skiver og tar ut kjernehuset i èn og samme operasjon. Prosessen er unnagjort på et øyeblikk!

Epler i skiver er nydelige å spise (våre barn spiser mye mer epler etter at de fikk de oppdelt i skiver. De tar seg godt ut på et ostefat, eller i en saltbolle. Og baking av eplekake eller eplepai blir en lek med Epleskrelleren!

Liker du eplesyltetøy (eplemost) er Epleskrelleren uunværlig. I løpet av veldig kort tid klarer du selv å lage syltetøy for hele vinteren: Legg skivene du får rett i en kjele og la de koke seg så løse som du ønsker. Tilsett sukker etter smak og legg det på glass eller i tomme melkekartonger. Deretter fryser du det ned.

Du kan også ta skivene og legge de ovnen på svak varme – da får du tørka eple – helt nydelig! Skrelleren leveres i metallfarge.

Tilleggsinformasjon

Varekode TEL4228
Produsent Ikke tilgjengelig

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg