home Meny close
menu Meny

Molekylær gastronomi

Molekylær gastronomi

Her finner du profesjonelle ingredienser til molekylær gastronomi, både til mat, desserter og drinker: Geleringsmidler som Agazoon og Algizoon. Fortykningsmidler som Calazoon. Gelerings- og fortykningsmidler som Celluzoon, Iotazoon og Locuzoon. Emulgator som Emulzoon. Geleringsmiddel som Gellazoon low. Fortykningsmiddel og stabilisator som Guarzoon og Xanthazoon. Fargestoffer som Illuzoon og Lycozoon, Perlazoon red, Perlazoon gold. Sprudlemiddel som Knistazoon. Maltodextrin inneholdes i alle fortykningsmidler.

Liker du nye utfordringer og spennende kombinasjoner? Da bør du prøve TexturePRO startsett for å eksperimentere med molekylær gastronomi. Har du lurt på hvordan de lager tingene du får servert på elBulli, The Fat Duck, Noma og mange andre gourmetrestauranter? Her får du prøve deg som kjemiker på kjøkkenet. Du får også egne dessert-sett og cocktail-sett så du virkelig kan imponere dine venner eller kunder.

Rutenett  Liste 
Fant 5 produkter
per side
Desc
Rutenett  Liste 
Fant 5 produkter
per side
Desc