home Meny close
menu Meny

Barnekniver

Barnekniver

La barna delta i matlagingen. Det lærer de tidlig å at god mat lages best på eget kjøkken, og samtidig øker lysten til å spise hjemmelaget mat.

Vi anbefaler at barnet så tidlig som mulig får delta i matlagingen, enten det er frokost, lunsj eller middag. Å la barnet se, ta på og smake på ingrediensene uskadeliggjør det de ikke liker. De lærer seg fort hva rettene er laget av, og plukker fort opp hva man må gjøre før man kan innta et bedre måltid. Samtidig lærer barnet tidlig prinsippene med matlaging, som igjen kan bidra til økt interesse for mat og matlaging. Dette er viktig for at barnet senere skal forstå viktigheten av et sunt og godt kosthold. En Masahiro kokkekniv for barn gjør at barnet føler seg mer delaktiv med egen kniv på kjøkkenet. Knivene er skarpe, men tilpasset barnehender med et mindre håndtak og en avrundet spiss. Knivene bør alltid brukes underoppsyn av en voksen.

For inspirasjon til hva du kan lage sammen med barna, la barna delta i utvelgelsen av retter. Nettsiden Matstart.no har mange gode forslag med inspirerende bilder.

Masahiro kokkeknivet til barn

Rutenett  Liste 
Fant 2 produkter
per side
Desc
Rutenett  Liste 
Fant 2 produkter
per side
Desc