home Meny close
menu Meny

Masahiro kokkekniv

Masahiro kokkekniver

Vil du også bruke de samme kokkeknivene som norges toppkokker? Blant de som bruker kjøkkenkniver fra Masahiro finner vi Bjørn Svensson, Tom Victor Gausdal, Svein Erik Renaa, Even Ramsvik, Kjartan Skjelde og Ole Martin Alfsen.

Liste  Rutenett 
Fant 20 produkter
per side
Desc
  1. Black Knife er et gavesett fra Masahiro med 2 kniver. En japansk kokkekniv på 18cm og en universalkniv på 12 cm til skrelling og enkle kuttejobber. Les mer
    kr kr 740,00

  2. Nordic Kitchen er et enkelt knivsett fra Masahiro, tegnet av Haji Hattori. Knivsettet leveres med en kokkekniv på 18 cm og en lett universal-/skrellekniv på 9 cm. Les mer
    kr kr 875,00

  3. NEO er Masahiro's aller fineste kniver og anbefales av Ole Martin Alfsen (OMA) på det varmeste. Han kaller dem sine arbeidshester. Denne japanske kniven er en kokkekniv på 18 cm. Les mer
    kr kr 1 200,00

  4. KASUMI hamret, Kokkekniv 24cm. En spennende kniv som er preget av moderne japanske materialer. Den tette strukturen av huller gir kniven et unikt utseende og skiller den ut fra andre tradisjonelle japanske kniver. Kniven har et godt balansepunkt og formen på håndtaket gjør at kniven ligger godt i hånden. Les mer
    kr kr 1 650,00

  5. TAKAMURA er en fantastisk knivserie som gir det lille ekstra i perfeksjoneringen av jobben på kjøkkenet. Vi i Gourmethuset er stolte over å kunne tilby dette produktet til våre kunder.


    I Japan er valget av en kniv starten på et langt ekteskap og hvis det ikke er forelskelse ved første øyekast, tilbyr vi at du kan returnere kniven kostnadsfritt.

    Les mer
    kr kr 5 790,00

  6. MASAHIRO MV kokkekniv 21 cm med bølget blad (dimpel). MV-knivserien er en sikker vinner og den mest populære knivserien blandt kokker som jobber på kjøkkenet i hverdagen. Knivserien er utformet i europeisk tradisjon og bruker det samme gode stålet som kjennetegner alle MASAHIRO-knivseriene. Les mer
    kr kr 1 390,00

  7. KASUMI hamret, Universalkniv 12cm. En spennende kniv som er preget av moderne japanske materialer. Den tette strukturen av huller gir kniven et unikt utseende og skiller den ut fra andre tradisjonelle japanske kniver. Kniven har et godt balansepunkt og formen på håndtaket gjør at kniven ligger godt i hånden. Les mer
    kr kr 970,00

  8. KASUMI hamret 14cm utbeningskniv. En spennende kniv som er preget av moderne japanske materialer. Den tette strukturen av huller gir kniven et unik utseende og skiller den ut fra andre tradisjonelle japanske kniver. Kniven har et godt balansepunkt og formen på håndtaket gjør at kniven ligger godt i hånden. Les mer
    kr kr 980,00

  9. KASUMI hamret 18cm Japansk kokkekniv. En spennende kniv som er preget av moderne japanske materialer. Den tette strukturen av huller gir kniven et unikt utseende og skiller den ut fra andre tradisjonelle japanske kniver. Kniven har et godt balansepunkt og formen på håndtaket gjør at kniven ligger godt i hånden. Les mer
    kr kr 1 390,00

  10. Profesjonell japansk 20 cm hamret kokkekniv fra KASUMI. En spennende kniv som er preget av moderne japanske materialer. Den tette strukturen av huller gir kniven et unikt utseende og skiller den ut fra andre tradisjonelle japanske kniver. Kniven har et godt balansepunkt og formen på håndtaket gjør at kniven ligger godt i hånden. Les mer
    kr kr 1 290,00

  11. KASUMI hamret 25cm brødkniv. En spennende kniv som er preget av moderne japanske materialer. Den tette strukturen av huller gir kniven et unikt utseende og skiller den ut fra andre tradisjonelle japanske kniver. Kniven har et godt balansepunkt og formen på håndtaket gjør at kniven ligger godt i hånden. Les mer
    kr kr 1 350,00

  12. MASAHIRO MV utbeningskniv (bred) 15 cm. MV-knivserien er en sikker vinner og den mest populære knivserien blandt kokker som jobber på kjøkkenet i hverdagen. Knivserien er utformet i europeisk tradisjon og bruker det samme gode stålet som kjennetegner alle MASAHIRO-knivseriene. Les mer
    kr kr 830,00

  13. MASAHIRO MV grønnsakskniv 17,5cm med bølget blad. MV-knivserien er en sikker vinner og den mest populære knivserien blandt kokker som jobber på kjøkkenet i hverdagen. Knivserien er utformet i europeisk tradisjon og bruker det samme gode stålet som kjennetegner alle MASAHIRO-knivseriene. Les mer
    kr kr 1 150,00

  14. MASAHIRO MV kokkekniv 18cm. MV-knivserien er en sikker vinner og den mest populære knivserien blandt kokker som jobber på kjøkkenet i hverdagen. Knivserien er utformet i europeisk tradisjon og bruker det samme gode stålet som kjennetegner alle MASAHIRO-knivseriene. Les mer
    kr kr 780,00

  15. MASAHIRO MV kokkekniv 21cm. MV-knivserien er en sikker vinner og den mest populære knivserien blandt kokker som jobber på kjøkkenet i hverdagen. Knivserien er utformet i europeisk tradisjon og bruker det samme gode stålet som kjennetegner alle MASAHIRO-knivseriene. Les mer
    kr kr 890,00

  16. MASAHIRO MV brødkniv 21cm. MV-knivserien er en sikker vinner og den mest populære knivserien blandt kokker som jobber på kjøkkenet i hverdagen. Knivserien er utformet i europeisk tradisjon og bruker det samme gode stålet som kjennetegner alle MASAHIRO-knivseriene. Les mer
    kr kr 950,00

  17. MASAHIRO MV trancheringskniv 24cm. MV-knivserien er en sikker vinner og den mest populære knivserien blandt kokker som jobber på kjøkkenet i hverdagen. Knivserien er utformet i europeisk tradisjon og bruker det samme gode stålet som kjennetegner alle MASAHIRO-knivseriene. Les mer
    kr kr 1 190,00

  18. Alle kniver trenger vedlikehold. Til dette formål kan man enten benytte seg av en brynestav eller en brynestein.


    Brynestaven bør brukes ofte (gjerne daglig) for å "slipe opp" kniven før bruk. Et par enkle strøk på brynestaven og kniven er "som ny".

    Les mer
    kr kr 445,00

  19. Dette brynet (våtstein) er primært egnet til oppbygging / gjenetablering av kniveggen grunnet dens korningsgrad på #600. Les mer
    kr kr 450,00

  20. Kasumi knivblokk i sort tre med magnetfeste for seks kniver. Les mer
    kr kr 1 380,00

Liste  Rutenett 
Fant 20 produkter
per side
Desc