home Meny close
menu Meny

Microplane rivjern

Microplane - rivjern av høyeste kvalitet

Microplane startet opprinnelig med å fremstille trerasper til snekkere og tømrere. Men en dag i 1994 skulle en canadisk husmor lage appelsinkake. Frustreret over sitt rivjern hentet hun i stedet mannens trerasp og oppdaget, at det var det perfekte rivjern.
Liste  Rutenett 
Fant 7 produkter
per side
Desc
 1. Har vi ikke sett den på TV? Jo, denne raspen har blitt brukt i flere mat programmer til å skrelle skallet av sitrusfrukter, og rive muskat, hvitløk og hard parmesan.

  Den har softgrip håndtak og sklisikker kanter for å unngå at den risser eller glir når man bruker den på kjøkkenet. Raspen er laget i etset og rustfri stål som alle de andre rivjernene som Microplane har blitt verdenskjent på. Tåler selvfølgelig maskinoppvask.

  Les mer
  kr kr 290,00

 2. Velegnet til bl.a. ost, sjokolade, løk, eple, gulerøtter og kål (2-veis skjær). Les mer
  kr kr 290,00

 3. Velegnet til bl.a. ost, pepperrot, sjokolade, muskat og løk. Les mer
  kr kr 290,00

 4. Velegnet til bl.a. gulerøtter, epler, kål, smør og poteter. Les mer
  kr kr 290,00

 5. Har vi ikke sett den på TV? Jo, denne raspen har blitt brukt i flere mat programmer til å rive harde oster og sjokolade.

  Den har softgrip håndtak og sklisikker kanter for å unngå at den risser eller glir når man bruker den på kjøkkenet. Høvelen er laget i etset og rustfri stål som alle de andre rivjernene som Microplane har blitt verdenskjent på. Tåler selvfølgelig maskinoppvask.

  Les mer
  kr kr 290,00

 6. Slider som beskytter fingrene. Passer til Microplane-proff Les mer
  kr kr 70,00

 7. Mandolin med ultra skarpe knivblader for flate skiver og julienne. Trinnløs innstilling av 3 tykkelser fra papirtynn til 6.4mm. Brukt med julienne-skjærer får du fine og tykke strimler. Kniver av edelstål, huset av edelstål og plast. Les mer
  kr kr 450,00

Liste  Rutenett 
Fant 7 produkter
per side
Desc