home Meny close
menu Meny

TerreExotique: Saltplate, rosa diamantsalt, liten

Varekode: KER0121
Himalaya saltplate, liten: størrelse 20x10x3 (cm), vekt 1,2 Består av 100% ursalt, skjæres ut av saltblokkene i Kashmir.
kr kr 180,00

Lagerstatus: På lager

ROSA SALTPLATE FRA HIMALAYA

Nå kan du virkelig ha det gøy: Himalaya saltplatene kan brukes på mange ulike måter: du kan kutte mat, anrette og servere matrettene på en original måte, eller bruke de som underlag for å grille fisk, skalldyr, kjøtt og grønnsaker.

Kutte og anrette:
Som et robust og komplett brett, bestående utelukket av salt er denne platen ideal for å kutte all slags mat. Hvis du legger platen inn i kjøleskapet i noen timer kan du også bruke den til å anrette skjøre eller ømfintlige retter.

Steke eller grille:
Du kan oppvarme platen på forhånd på et fat i stekeovn på 180*C og steke på den deretter, eller du kan bruke den som en «Plancha» direkte på åpen ild for å steke kjøtt, fisk eller grønnsaker direkte på grillen. (BBQ eller gass)

Tips:
Vi anbefaler at du varmer opp saltplaten i et fat før du legger den inn i stekeovnen eller på grillen.
-I ovnen: legg saltplaten med fisk, kjøtt eller grønnsaker på et bakepapir ved 180*C
-På grillen eller gassovn: Legg platen med kjøtt, fisk eller grønnsaker på flammen. Hvordan pleie saltplaten? La den stå til avkjøling til romtemperatur etter bruk.

Rengjøring:
Platen er takket være sin kjemiske struktur steril og trenger ingen spesiell pleie. Skyll den under rennende vann, gå evtlt over med en skrubb og tørk den deretter med et rent kjøkkenhåndkle.

Lagring:
Romtemperatur, unngå fukt og lys.

Vekt: 1,2kg

Størrelse: 20x10x3cm

Tilleggsinformasjon

Varekode KER0121
Produsent Ikke tilgjengelig

Bli den første som omtaler dette produktet

Skriv din egen omtale

Kun registrerte brukere kan skrive omtaler. Vennligst logg inn eller registrer deg