Bruksanvisning Vulkanus

VULKANUS VG2 Profesjonell, rustfritt stål

VULKANUS VG2 Classic, plast

Knivsliperen VULKANUS er en meget god knivsliper som får kjøkkenknivene dine skarpe igjen. Kombinasjonen av høykvalitets material og fjærbelastet system gir knivsliperen sine utmerkede bruksegenskaper fører til at knivsliperen får en lang levetid.

Bruksveiledning: Slik sliper du kniven med VULKANUS

A)   Sett knivsliperen på et stødig underlag/benk m/den V-formede delen mot deg. Hold Vulkanus stødd med den ene hånden.

B)   Steg 1: Grovsliping av kniven. Vinkle knivens spiss nedover så langt som mulig. Dra kniven sakte og forsiktig mot deg fra håndtaket til spissen midt i den V-formete åpningen. Gjør dette 3-4 ganger.

C)   Steg 2: Vinkle spissen oppover og dra kniven nedover så langt som mulig. Dra kniven sakte og forsiktig nedover mot deg fra grepet til spissen i den V-formede åpning. Gjenta 3-4 ganger.

D)   Steg 3. Polering av toppen: Hold knappene fra hverandre og sett kniven Dra rett frem og tilbake 4-5 ganger

E)   Bruken ved enkelt slipte kniver: Sett inn kniven med spissen ned og vinklet mot slipeflaten. Dra kniven 3-4 ganger mot deg. Men denne gangen med et lite trykk på kniven til høyre eller venstre mot den enkelt slipete siden. På samme måte slipes serrerte (taggete) kniver.

 Viktig advarsel!

Vi vi påpeke at knivene blir veldig skarpe. Du bør vis aktsomhet ved bruken.

Uaktsomhet eller misbruk kan medføre fare for å skade seg.

Vi må utelukke ethvert ansvar for skader på denne måten.

 

VULKANUS knivslipere

  • Super enkelt å bruke
  • Sliper og bryner, og polerer eggene på knivene dine
  • Du får perfekte resultater og kan ikke skade bladet
  • Tilpasser seg vinkelen på eggen
  • Fungerer både med glatte og taggete kniver.
  • Ingen varmegang ved sliping
  • Kan rengjøres i oppvaskmaskinen

Forskjellen mellom Vulkanus i metall og plast:

Vulkanus Classic knivsliper bygger på nøyaktig den samme patenterte fjærsystem-slipings-teknologien som Vulkanus Professional. Den er konstruert inn i en lettere ABS-plastramme, som er meget holdbar.

HANDBERG ENGROS AS

Landøyveien 17, 1394 NESBRU / POSTBOKS 249, 1379 NESBRU

e-post:ola@handberg.no / roswitha@handberg.no / www.gourmethuset.no

Mobil: 40408764 (Ola), 40408765 (Roswitha)